Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ThreeWayWar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, taki mały problem, wgl działa na każdych plikach.

Zgrywam pliki na dedyka, wpisuję ./start i

Could not Load ThreeWayWar Setting filePUBLIC_IP: =)) interface em0

Powiązania są, na germany jest ustawione,więc ftw ?

+ jeszcze cos z plikiem forkedindexmap.txt

Wdzięczny byłbym za pomoc. Pozdrawia, Cort

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

z tym 2 miałem problem niepamiętam jak to zrobiłem ale z tym 1 niewiem jak na dedyku ale skonfigurowałeś sysinstall??

175391455323056340908.png

Opublikowano

z tym 2 miałem problem niepamiętam jak to zrobiłem ale z tym 1 niewiem jak na dedyku ale skonfigurowałeś sysinstall??

Powiedz mi co to ma niby do rzeczy i od kiedy się konfiguruje sysinstall na serwerze dedykowanym :huh:

ePc0b.jpg

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Źle porobione odnośniki do locale lub map. Popoprawiaj to w channelach i dodaj dla pewności odnośnik do map w katalogu głównym plików (np. /usr/home/game/).

Odnośniki tworzysz (jak dobrze pamiętam) za pomocą komendy ln -ls nazwa_pliku_który_ma_powstać odnośnik(ścieżka_odnośnika)

Powodzonka i liczę na +

Opublikowano

@Up

Odwrotnie.

@Topic

Popatrz sobie jaka masz sciezke do share i wpisz: (to jest przykladowa sciezka) ln -s /usr/home/game/share/locale /usr/home/game/ch1/locale i to samo robisz w kazdym channelu a potem locale zmieniasz na data i znowu w kazdym channelu. Jakos mam dziwne przeczucie ze masz pliki badara.

Opublikowano

ogarnąłem, okazuje się, że przy kopiowaniu zostaje tylko odnośnik do game o.O

dzięki i można zamknąć.

ePc0b.jpg

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...